Εταιρεία Λαϊκής Βάσης Κλωστική Κάνναβη (Σάββατο 4 Ιουνίου)

στις
Η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 16.00-17.30 στο Στέκι Κατοίκων, Μοναστηρίου & Θηναίας, Ακαδημία Πλάτωνα- Αθήνα. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση- συζήτηση για την κλωστική κάνναβη και για την σύσταση Εταιρίας Λαϊκής Βάσης με στόχο τη δημιουργία μιας μονάδας επεξεργασίας Κλωστικής Κάνναβης βιομηχανικής κλίμακας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει 30λεπτη παρουσίαση του εγχειρήματος από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ και θα ακολουθήσει συζήτηση και η σύσταση της υπό ίδρυσης Εταιρίας Λαϊκής Βάσης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 5ου φεστιβάλ συνεργατικής και αλληλέγγυας οικονομίας.
Δυο λόγια για το εγχείρημα: η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ σε συνεργασία με άλλους επιχειρηματίες και ερευνητές, προτείνουν μια σύμπραξη γεωργών, μεταποιητών, καταναλωτών και άλλων ενδιαφερόμενων επαγγελματιών για τη δημιουργία μιας πολυμετοχικής εταιρίας λαϊκής βάσης. Η εταιρία θα είναι ανώνυμη, με ονομαστικές μετοχές, θα λειτουργεί όμως με συνεταιριστικές αρχές και σκοπό την κατασκευή ενός εργοστασίου επεξεργασίας κλωστικής κάνναβης και μιας γραμμής παραγωγής μονωτικού και οικοδομικού υλικού.
Παράλληλα, η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ προχωράει στην δημιουργία μιας συνεταιριστικής μονάδας μεταποίησης ελαίων και τυποποίησης διατροφικών προϊόντων και ειδών υγιεινής από κλωστική κάνναβη. Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει 10 συνεταιριστικές μετοχές σε ενδιαφερόμενους επενδυτές- συνεργάτες.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s